top of page
Icon Logo SB wit.png
Image by Daniel McCullough

Hoe gaan we te werk? 

Misschien bent u van plan een nieuwbouw te kopen of wilt u een (badkamer)renovatieproject starten? Door de jarenlange ervaring kunnen we ieder project zelf coördineren en sturen. Het grote voordeel? U heeft als klant maar één aanspreekpunt gedurende het hele project. Wij ontzorgen u in alle technieken die toegepast moeten worden op uw woning.  Van loodgieterij, elektriciteit en (vloer)verwarming tot verlichting en ventilatie. Door ons oog voor detail mag u gerust zijn dat ons team van experten werk levert van de beste kwaliteit.

Icon Logo SB wit.png

Technieken

Stappenplan

Image by NordWood Themes

1. Telefoongesprek

Via een telefoongesprek kunnen we aftoetsen of Sam Bellers de geschikte match is voor uw project. 

+32 485 45 15 52

Image by Daniel McCullough

3. Ontwerp

Nadat we bij u op locatie zijn geweest, starten we met het ontwerpen van een persoonlijke offerte. We gaan kijken welke technieken u graag wil integreren en stellen een plan op maat op. 

Image by LinkedIn Sales Solutions

2. Gesprek op locatie

Via een persoonlijk gesprek bij u ter plaatse kunnen we een behoeftebepaling doen om te kijken hoe uw droomproject eruit moet zien.

 

Image by Callum Hill

4. Installatie

Als laatste stap starten we met de uitwerking van alle gekozen technieken. We zorgen ervoor dat uw project tot in de puntjes afgewerkt wordt. 

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Hebt u interesse om met ons samen te werken? Samen bekijken we de mogelijkheden om van uw huis een gezellige, warme thuis te maken. 

bottom of page